Sjednocujeme přihlášení na MUNI, aby pro vás bylo jednodušší

Webové služby, do kterých jste se dosud hlásili přes sekundární heslo, přechází nejpozději od 1. června 2020 na Jednotné přihlášení MUNI. Nově se tak do nich budete hlásit přes UČO a primární heslo

Díky tomu se zjednoduší váš přístup k různým službám a bude také bezpečnější. Stačí když se přihlásíte do první služby, a do další budete se stejnými údaji přihlášeni už automaticky. Jednotné přihlášení MUNI tak dostojí svému názvu a až na několik výjimek, které se přidají později, bude opravdu jednotné.

Tato změna se dotkne desítek veřejných i podpůrných webových služeb ve správě MUNI, např. ezdroje.muni.cz, elf.phil.muni.cz či kompas.muni.cz.
A také cca 3000 služeb celostátních či celosvětových, do kterých se hlásíte výběrem univerzity v eduID.cz a následně univerzitními údaji, např. kramerius-vs.mzk či bookport.cz.

Starý a nový vzhled přihlašovací obrazovky si můžete ověřit https://it.muni.cz/sluzby/jednotne-prihlaseni-na-muni/migrace-na-nove-jednotne-prihlaseni-mu?utm_source=yammer&utm_medium=news&utm_campaign=Sekundarni_na_primarni">v IT katalogu.
Případné dotazy směřujte prosím na it@muni.cz

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info