MuniLAB (Municipal Laboratory) – informační schůzka

Zajímá vás, jak fungují města, obce, kraje či stát z ekonomického ale i jiného pohledu? Napadlo Vás někdy, jak se rozhoduje o tom, zda se ve Vašem městě postaví nová školka, domov důchodců či silnice? Jak probíhá celý investiční proces výstavby veřejné budovy (např. školky nebo školy)? Chcete si vyzkoušet, o čem všem musí/může rozhodnout starosta v malé obci, okresním městě, či primátor města? Baví Vás práce s daty a informacemi? Máte analytické myšlení a chcete jej dále rozvíjet? Máte rádi interdisciplinární přístup a rádi se dozvídáte v rámci komplexnosti informace a poznatky z různých oblastí?

Nejen těmto tématům se věnuje na Ekonomicko-správní fakultě MU projekt MuniLAB (Municipal Laboratory) ve spolupráci s Institutem veřejné správy určený pro studenty jak ESF MU, tak ale i ostatních fakult. V minulosti se účastnili studenti například i z PřF MU (Geografie), FSS MU atd.

Pojďte se společně pravidelně setkávat, poslechnout si a diskutovat se zkušenými experty z praxe veřejné správy nad zajímavými tématy. Projekt je určen pro dlouhodobou dobrovolnou spolupráci se studenty s cílem rozvíjet dovednosti a znalosti v oblasti managementu veřejné správy. Časem je i možnost aktivního zapojení se do projektů, které Institut veřejné správy realizuje přímo pro veřejnou správu, nebo ve spolupráci.

V MuniLABu získáte unikátní možnost:

  • Setkávat se a diskutovat se zkušenými a zajímavými experty z praxe veřejné správy
  • Nahlédnout do nitra fungování měst, obcí a ostatních orgánů veřejné správy
  • Rozvíjet svoje dovednosti, schopnosti a znalosti v oblasti veřejné správy
  • Získat cenné zkušenosti z praxe
  • Časem i možnost spolupráce na skutečných a zajímavých projektech a zakázkách pro veřejnou správu
  • A mnoho dalšího…

Co je třeba udělat, pokud vás tato nabídka zaujala?
Přijít na nezávaznou informační schůzku v  úterý 18. 10. 2022 v 16.00 do místnosti S313 nebo  ve středu 19. 10. 2022 v 16.00 do místnosti S310.

Pokud se Vám žádný čas nehodí, napište nezávazně na email pro další informace: ivs@econ.muni.cz


Pořadatel
Institut veřejné správy (Ekonomicko-správní fakulta)
Odpovědnost
Ing. Filip Hrůza, Ph.D.

Načítám mapu…

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info