Keep Moving 2017

Co tak sebrat kousek odvahy, sbalit si pár švestek a vydat se za životním dobrodružstvím?
Jestli vás láká zjistit, jak to chodí na zahraničních univerzitách, jak se žije v jiné zemi nebo okusit studentský život i jinde, než v Brně, přijďte se podívat na Keep Moving.

ÚTERÝ 7. 11. 2017
V úterý vám přineseme hromadu informací a motivace až pod nos. Navštívíme všechny fakulty a spolu s pracovníky z Centrum zahraniční spolupráce MU, zástupci daných fakult a studenty vám naservírujeme pořádnou dávku motivace opustit komfortní zónu.

STŘEDA 8. 11. 2017
Byli jste už u moře v Chorvatsku a tak je vám Evropa málo? Co třeba Asie, Austrálie nebo USA? Ve středu se Univerzitní kino Scala promění v přehlídku všeho, co vám momentálně MU nabízí.
Když si vyberete, kam pojedete, můžete na Food Fair zrovna ochutnat tamní speciality, abyste ujistili maminku, že hlady strádat nebudete. A bude i umčo, ale to je překvápko. Začínáme ve 14:00.

ČTVRTEK 9. 11. 2017
Víte, že nejen s MUNI můžete vycestovat? Ve čtvrtek se ve Scale bude konat veletrh spolků, které vám nabídnou ty nejlepší studijní příležitosti.
Do you chcete studovat abroad but nejste si sure about your jazyk skill? Nevadí, v rámci čtvrtečních workshopů si můžete otestovat, jak na tom jste (nejen s angličtinou), nebo se naučit psát motivační dopis, který se odmítá opravdu těžko!

KAM A KDY PŘIJÍT SE DOZVÍTE ZDE: https://czs.muni.cz/cs/keepmoving#Program

FB EVENT NAJDETE ZDE: https://www.facebook.com/events/1756352764659233/

A jako bonus pomozte zachránit MU v šifrovací hře https://czs.muni.cz/cs/keepmoving/chyt-me-kdyz-to-dokazes


Pořadatel
Centrum zahraniční spolupráce
Další informace, fotografie nebo videa k události
https://czs.muni.cz/cs/keepmoving

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info