Den otevřených dveří Ekonomicko-správní fakulty

Využijte příležitost a přijďte se podívat, jak to u nás vypadá. Srdečně zveme všechny budoucí studenty v pondělí 22. ledna 2018 od 13:00 hodin v budově ESF MU (Lipová 41a, Brno).

Program:
Přednášky o studiu a aktivitách pro studenty na ESF

Informace o studiu na ESF, studentských aktivitách a řada dalších praktických postřehů a zkušeností. Dozvíte se, jak je možné si uspořádat rozvrh, jak probíhá zkouškové období a na co si dát zejména v prvním roce studia pozor. Nezbytnou součástí prezentace jsou také informace o tom, jak se bydlí na kolejích, kde se studenti ESF stravují a jak tráví volný čas. Přednáška trvá přibližně 45 minut. Čas: 13:00, 15:00 hodin. Místo: P101, 1. Patro.

Ekonomické experimenty

Jak funguje ekonomika v konkurenčním prostředí a jak se obchoduje na burze? Obojí si můžete vyzkoušet na ekonomickém experimentu, kde budete nakupovat různé komodity. Celý experiment bude trvat cca 30 minut. Úspěšní obchodníci budou oceněni věcným darem. Místo: VT204, 2. patro. Čas: každou půlhodinu od 14:00 do 16:30.

Prohlídky areálu – učebny, koleje, menza, SVI

Jak vypadají učebny, jaké je na ESF vybavení, kde budu bydlet a jíst? To jsou otázky, na které Vám odpověď poskytne prohlídka areálu ESF. Do areálu se vydáte společně se studenty, kteří Vám sdělí i osobní zkušenosti. Uvidíte i špičkově vybavenou knihovnu a Středisko vědeckých informací. Prohlídka trvá cca 30 minut. Místo: sraz u zadního vchodu (z parkoviště). Čas: každou čtvrthodinu od 13:15 do 15:30.

Studentská zóna

Ve studentské zóně se můžete informovat o studijních oborech, detailech přijímacího řízení, možnostech výjezdů do zahraničí (Erasmus), počítačovém vybavení ESF a Středisku vědeckých informací, které je na ESF k dispozici studentům a akademickým pracovníkům.

Těšíme se na vaši účast!


Pořadatel
Ekonomicko-správní fakulta
Další informace, fotografie nebo videa k události
http://www.econ.muni.cz/uchazeci-o-studium/den-otevrenych-dveri

Načítám mapu…

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info