Výstava hub v areálu Centra léčivých rostlin LF MU

Výstava hub v areálu Centra léčivých rostlin LF MU

Srdečně zveme nejen milovníky hub na výstavu živých plodnic, která je zcela nově pořádána v Centru léčivých rostlin Lékařské fakulty Masarykovy univerzity. Návštěvníci si mohou prohlédnout běžné i méně známé druhy hub aktuálně rostoucí na jižní Moravě, koncepce výstavy přitom klade důraz na ukázku plodnic v prostředí, ve kterém jsou obvykle k vidění.
Výstava bude otevřena v neděli 8. října a v pondělí 9. října 2017 vždy od 9:00 do 18:00 v areálu CLR na adrese Údolní 74, Brno, Kraví hora.
Vstupné je dobrovolné.

Součástí výstavy budou komentované prohlídky, které účastníky seznámí se zajímavostmi ze světa hub se zaměřením na jejich gastronomické, léčitelské či jiné využití. Termíny jsou v neděli 8. října v 15:00 a v pondělí 9. října v 16:00, případné další budou zveřejněny na facebookovém profilu (https://www.facebook.com/centrum.lecivych.rostlin/) podle zájmu.
Vstupné je 35,- Kč, prosíme zájemce, aby se přihlásili předem prostřednictvím e-mailu na medplant@med.muni.cz nebo telefonicky na čísle 733 149 050. Kapacita jedné komentované prohlídky je 20 osob.
Garant: Milan Šenkýř


Další informace, fotografie nebo videa k události
https://www.facebook.com/centrum.lecivych.rostlin/

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info